Oranje twee kwalificatieduels in de Arena: ''Wij kijken er naar uit''

0
Oranje twee kwalificatieduels in de Arena: ''Wij kijken er naar uit''

Het Nederlands elftal werkt in de kwalificatieronde voor het Europees Kampioenschap in 2020 twee wedstrijden af in De Kuip. De andere twee wedstrijden worden in de Johan Cruijff Arena gespeeld.

Dat het elftal van Ronald Koeman in beide stadions twee wedstrijden speelt, is een bewuste keuze. ''We hebben besloten onze kwalificatiewedstrijden voor EURO2020 in de twee grote stadions van ons land te spelen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk fans onze wedstrijden bezoeken. We bewaren natuurlijk goede herinneringen aan het Nations Leagueduel met Duitsland in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA en de zege op wereldkampioen Frankrijk in een volle Kuip'', zegt hij tegenover OnsOranje.

De bondscoach hoopt op veel steun: ''Ik hoop dat de Oranjesupporters opnieuw massaal naar het stadion komen om ons aan te moedigen. Wij kijken er in ieder geval naar uit.'' Donderdag 21 maart staat het Nederlands elftal tegenover Rusland in De Kuip en het duel tegen Noord-Ierland wordt ook in de havenstad gespeeld. Dat duel is op donderdag 10 oktober. Op 24 maart wordt de kraker tegen Duitsland gespeeld in de Johan Cruijff Arena en daar is op 19 november ook de wedstrijd tegen Estland. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›