Vermeulen beticht kamp-De Jong van spelletje: ''Dit is bewust gedaan''

( 0 reacties)
Vermeulen beticht kamp-De Jong van spelletje: ''Dit is bewust gedaan''

Het lijkt erop dat Frenkie de Jong zijn loopbaan gaat vervolgen bij Paris Saint-Germain. Henk Timmer, die zelf actief is als zaakwaarnemer, denkt dat de deal rond is.

"Ja, ik denk wel dat het klaar is", zegt Timmer bij Studio Voetbal. "Als je en plein public gaat zitten met een hele entourage, dan wil je gezien worden." Niet iedereen is het daarmee eens, zoals Pierre van Hooijdonk.

"Ik denk niet dat het een gelopen koers is", reageert de oud-spits. "Het is niet handig om dan in de Harbour Club in Amsterdam te gaan zitten. Dan wil je misschien wel gefotografeerd worden. En als dat zo is, kun je dat doen om zo andere clubs te verleiden."

Arno Vermeulen deelt die mening. "Als je echt niet wil dat het naar buiten komt, huur je een kamer op de zesde verdieping van het Hilton Hotel en dan komt er geen foto naar buiten. Dit is bewust gedaan", aldus de commentator, die verwacht dat er meer clubs in de race zijn.

"Ik denk dat Manchester City hem heel graag wil hebben en ook kan betalen", vervolgt Vermeulen. "Iedereen speelt spelletjes in het wereldje en iedereen kan er baat bij hebben om de foto uit te lekken. Dan wordt de rest misschien wakker. Ik denk ook niet dat City snel zal afhaken en dat het een strijd wordt tussen hen en PSG."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›