Van der Sar duidelijk over interesse: ''Uiteindelijk hebben wij ook een prijs''

0
Van der Sar duidelijk over interesse: ''Uiteindelijk hebben wij ook een prijs''

Ajax-directeur Edwin van der Sar heeft het momenteel ontzettend druk samen met Marc Overmars. Er komen deze winterperiode veel biedingen op eerste elftal spelers. De voormalig doelman erkent echter dat ze niet voor een habbekrats zijn op te halen. 

"De belangstelling voor onze spelers is niet alleen van deze week", reageert Van der Sar in gesprek met de NOS. "De afgelopen maanden, zeker door de prestaties in de Champions League, komt dat naar voren."

Overmars is in Amsterdam achtergebleven om de transfers te bespreken. "Gelukkig hebben we daar een kundig iemand voor achtergelaten in Amsterdam (Overmars, red.). Marc houdt zich er voornamelijk mee bezig. Door het tijdverschil is het af en toe een beetje lastig, maar we hebben goed contact met elkaar."

Van der Sar stelt dat Ajax niet de intentie heeft om veel spelers te laten vertrekken. "Uiteindelijk hebben wij natuurlijk ook wel een prijs, maar we moeten kijken wat er gebeurt. De intentie is wel om het bij elkaar te houden", aldus de directeur van de Amsterdammers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›