Lovende woorden voor Magallan: ''Hij is echt een beest van een gozer''

( 0 reacties)
Lovende woorden voor Magallan: ''Hij is echt een beest van een gozer''

Freek Jansen is al jarenlang journalist van Voetbal International en clubwatcher van Ajax. De journalist is onder meer gecharmeerd geraakt van de nieuwe Argentijnse aanwinst Lisandro Magallan en bespreekt de transferwaarde van David Neres.

"Magallan is een beest van een gozer. Hij is een fysiek sterke verdediger, maar zal geduld moeten hebben. De basis van Ajax zit steviger in elkaar (dan vorig seizoen, red.)", begint Jansen, die geen snel debuut van Lassina Traoré verwacht. "Hij is zeventien en je ziet dat hij een vaardige speler is en een groot talent, maar er zal tijd overheen gaan voordat hij in aanmerking komt voor een basisplek."

David Neres kampt met interesse uit China, maar Jansen gaat ervan uit dat de Braziliaan bij Ajax blijft. Alleen bij een monsterlijk bedrag willen de Amsterdammer hem laten gaan. "Het blijft natuurlijk de transfermaand, maar het moet een gigantisch bod zijn, wil Ajax Neres laten gaan", zo zegt Jansen op Voetbal International. Daarnaast laat de clubwatcher zich uit over het Mexicaanse talent Diego Lainez. "Er is een spel gaande. De scoutingsrapporten en Overmars zijn positief over hem. Er wordt concreet onderhandeld, maar het is niet helder of de eindfase deze of volgende week is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›