Ajax en Sevilla akkoord: ''In Spanje ligt een vierjarig contract klaar''

( 0 reacties)
Ajax en Sevilla akkoord: ''In Spanje ligt een vierjarig contract klaar''

Freek Jansen beseft dat Marc Overmars waarschijnlijk een drukke dag voor de boeg heeft. Ajax hoopt zich vandaag definitief te versterken met Diego Lainez, terwijl David Neres en Maximilian Wöber mogelijk vertrekken. 

"Het is ochtend in Mexico en de verwachting is dat Lainez en zijn Mexicaanse begeleiding vandaag de knoop zullen doorhakken", schrijft hij op de website van Voetbal International. "De toekomst van Neres hangt mogelijk nauw samen met de komst van Lainez. Het Chinese Guangzhou Evergrande deed woensdag een nieuw bod op de Braziliaanse aanvaller van 43 miljoen euro", weet Jansen. 

"De bedoeling was aanvankelijk dat Lainez in alle rust zou wennen bij Ajax om zo op de lange termijn Neres op te volgen, maar door het Chinese geld wordt de clubleiding van Ajax nu al voor een keuze gesteld", vervolgt de verslaggever. "Het zorgt voor een spagaat in de hoofdstad. Met Neres weet de club wat het in huis heeft, met Lainez hoopt de club dat te weten", aldus Jansen. 

"En dan is er nog Wöber. De twintigjarige verdediger gaat mogelijk Ajax verlaten voor Sevilla. In Spanje ligt een vierjarig contract klaar voor de Oostenrijkse international", verklapt hij. "De onderhandelingen tussen beide clubs bevinden zich in een afrondende fase, waarbij er al wel een akkoord is bereikt over een transfersom van twaalf miljoen euro", besluit Jansen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›