18-jarige Ajax-aanwinst: ''Ik denk dat ik mijn kansen kan krijgen als nummer 9''

( 0 reacties)
18-jarige Ajax-aanwinst: ''Ik denk dat ik mijn kansen kan krijgen als nummer 9''

Lassina Traoré mag zich vanaf vandaag (zaterdag, red.) officieel contractspeler van Ajax noemen. De aanvaller maakte afgelopen week in Florida al zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. In de Verenigde Staten eindigde het in 2-2.

"Het ging best aardig, maar ik weet ook dat ik nog veel meer moet laten zien. Het is aan mij om hard te werken, op hetzelfde niveau als het team te komen en vervolgens nog meer stappen te maken. Als dat lukt, verwacht ik een geweldige tijd bij Ajax te hebben. Ik denk dat ik mijn kansen in Ajax 1 kan krijgen als nummer 9. Verder kan ik ook als nummer 10 en op de zijkanten uit de voeten", zo laat de jonge aanvaller weten op de officiële clubsite.

De Burkinees is onder de indruk van het team van de Amsterdammers. "Ik ben erg onder de indruk, al kende ik de meeste spelers natuurlijk wel al. Wie het meeste indruk maakt? Iedereen heeft kwaliteiten, maar als ik er spelers moet uitlichten ga ik voor Hakim (Ziyech, red.) en Dusan (Tadic, red.) en jonge spelers als Matthijs (De Ligt, red.) en Frenkie (de Jong, red.). Ik kan van iedereen hier erg veel leren. Dat probeer ik ook te doen."

"Voor mij telde alleen Ajax, er waren geen andere clubs in beeld. Ik wilde alleen naar Amsterdam toe. Ik heb me ook al wat verdiept in de geschiedenis van de club en ken natuurlijk wat legends, zoals Johan Cruijff en mijn idool Zlatan Ibrahimovic", besluit de 18-jarige aanvaller.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›