Denswil over Ajax-tijd: ''Die periode beschouw ik als een gesloten boek''

( 0 reacties)
Denswil over Ajax-tijd: ''Die periode beschouw ik als een gesloten boek''

Stefano Denswil vertrok in 2015 van Ajax naar het Belgische Club Brugge, daar werd hij tweemaal kampioen van België. De verdediger is momenteel van vaste waarde bij de Belgen. Denswil vertrok niet voor het aantal speelminuten, zo laat hij weten.

"Mijn gebrek aan speeltijd was niet de hoofdreden van mijn vertrek. Er speelden ook andere zaken. Welke? Die kan ik maar beter laten rusten. Ik heb veertien jaar voor Ajax gespeeld. Die periode beschouw ik nu als een gesloten boek", zo begint Denswil in gesprek met ELF Voetbal over zijn periode bij de Amsterdammers.

De Nederlandse verdediger geeft aan dat hij niet veel contact heeft met de spelers van de huidige selectie. "Met de huidige spelers heb ik niet veel contact. Joël Veltman spreek ik weleens op Snapchat", vervolgt de 25-jarige Denswil, die verder vrijwel geen contact heeft met anderen. "Daarbuiten niemand."

"Of een terugkeer een optie is? Niet dat het moét. Mocht de kans zich voordoen, dan zou ik er wel over nadenken. De club zit in mijn hart. Ik kijk tv via IPTV waardoor ik alle duels van Ajax kan zien. Ik juich als ze scoren. Misschien keer ik ooit weer terug. Misschien ook niet. Het is lastig om daarop nu te antwoorden", besluit de mandekker van Club Brugge.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›