Onana blikt terug op topper met PSV: ''Denk dat we niet goed voorbereid waren''

( 0 reacties)
Onana blikt terug op topper met PSV: ''Denk dat we niet goed voorbereid waren''

André Onana ontwikkelt zich dit seizoen razendsnel. De Kameroense goalie baalt echter nog steeds van de forse nederlaag tegen landskampioen en concurrent PSV. Hij heeft echter vertrouwen in de revanche.

"Dat is voetbal. Er zijn zoveel wedstrijden en elke wedstrijd is anders. Ik denk dat we niet goed voorbereid waren", begint een eerlijke Onana in gesprek met Ajax TV. "Tegen mezelf zeg ik dat ik niet verlies. Ik win, of ik leer en in die wedstrijd heb ik geleerd. De volgende keer dat we tegen ze spelen, zijn we er klaar voor en weten we hoe we ons moeten voorbereiden. We staan maar twee punten achter en hebben alles in eigen hand."

De goalie heeft vertrouwen in eigen kunnen. "Je kan niet arrogant zijn en doen alsof je de beste bent. Soms moet je accepteren dat je tegenstander heel goed is en dan moet je slim zijn. We wilden laten zien dat we de beste zijn, we wilden hoog druk zetten. Uiteindelijk gaat het niet alleen om balbezit, maar alleen om winnen", vervolgt Onana, die veel zin heeft in de ontmoeting met PSV. "lk wacht op ze, ik heb daar erg veel zin in. Wij zijn erg goed en thuis gaan we ze pakken."

"Zes wedstrijden en nog steeds ongeslagen. Het is fantastisch voor ons. Ik ben nog steeds jong, maar ik denk dat ik het goed gedaan heb. Ik moet nu hard blijven werken en elke wedstrijd mijn best doen", besluit de sluitpost van de Amsterdammers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›