FC Barcelona-trainer wacht af: ''Ik heb De Jong niet gesproken''

( 0 reacties)
FC Barcelona-trainer wacht af: ''Ik heb De Jong niet gesproken''

De transfergeruchten rondom Frenkie de Jong houden vele Ajacieden al maandenlang bezig. De middenvelder wordt begeerd door FC Barcelona, maar ook Manchester City en Paris Saint-Germain willen zich versterken met De Jong.

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde liet zich woensdag op een persconferentie uit over de situatie rondom de Ajax-middenvelder. "Ik weet niet of De Jong naar Paris Saint-Germain gaat of ergens anders. Ik heb niet met hem gesproken", wordt Valverde geciteerd door El Mundo Deportivo.

"Ik ben er slecht in om de toekomst te voorspellen", vervolgt de oefenmeester. "De Jong is een goede speler en we zullen zien waar hij gaat spelen. Op dit moment speelt hij bij Ajax en we hebben de regel om niet over spelers te praten die bij andere clubs spelen."

De Jong liet zich zelf al eerder uit over zijn toekomst. "Ik ga geen gehaaste beslissing nemen, maar ik heb het liefst wel redelijk snel duidelijkheid. Ik weet niet of ik het dan ook bekend ga maken aan het publiek", aldus De Jong tegenover FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›