Ten Hag kijkt niet naar PSV: ''Aan het einde willen we zilverwerk hebben''

( 0 reacties)
Ten Hag kijkt niet naar PSV: ''Aan het einde willen we zilverwerk hebben''

De titelstrijd dit seizoen zal gaan tussen PSV en Ajax. Erik ten Hag weet dat er weinig verschil is tussen de selecties van PSV en de Amsterdammers. Hij verwacht dan ook weinig verandering in de Eredivisie.

"We hebben een goede selectie, maar die heeft PSV ook. Zij hebben net als Ajax ook veel en goed geïnvesteerd in de ploeg in de afgelopen jaren. Het beeld van de eerste seizoenshelft zal zo blijven, denk ik. PSV en Ajax blijven de Eredivisie domineren", begint Ten Hag. "Het scenario dat de race op de laatste speeldag wordt beslist, kan zomaar uitkomen. Ik kijk nu niet naar PSV. Het gaat erom wat wij beter moeten doen."

Volgens Ten Hag kan de brede selectie van Ajax wel eens een rol gaan spelen in het kampioenschap. "De bredere bank? Dat zou best een facet kunnen zijn. Wij hebben meer gerouleerd, maar of dat de doorslag geeft, zal blijken. We strijden nog op drie fronten en daar zullen we de balans in moeten vinden."

"Wat voor mij belangrijk is: de lat gaat continu omhoog. Dát is cruciaal in de komende maanden. We hebben goed voetbal laten zien, het publiek vermaakt, maar weten ook heel goed dat het uiteindelijk tot iets moet leiden. En dat is een prijs. We hebben een missie. Aan het einde willen we zilverwerk hebben", aldus de oefenmeester van de Amsterdammers in gesprek met Voetbal International.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›