Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

SC Heerenveen ziet zwak punt van Ajax: ''Er zijn er altijd minder achter''

( 0 reacties)
SC Heerenveen ziet zwak punt van Ajax: ''Er zijn er altijd minder achter''

SC Heerenveen begint 2019 met een lastige wedstrijd tegen Ajax. Volgens Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink hebben de Amsterdammers niet alleen sterkte punten, maar kennen ook zij zwakke punten.

"Ze vallen vaak met veel mensen aan, daar ligt ook hun kracht", realisteert Olde Riekerink zich in gesprek met Omrop Fryslân. "Met veel kracht en dynamiek over de zijkanten en veel beweging voor het doel. Maar als je met veel mensen voorin bent, dan zijn er altijd wat minder achter. We gaan er niet heen om zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen, maar om minimaal een punt te halen."

Stijn Schaars is op de weg terug van een slepende blessure en hoopt zijn rentree te kunnen maken. De oefenmeester van de Friezen beseft echter dat het niet per se moet. "We evalueren na elke training hoe Stijn zich voelt. Gezondheid is voor mij belangrijker dan dat we hem per se moeten brengen. Ook Stijn moet wel wedstrijdfit zijn", benadrukt Olde Riekerink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›