Dramatisch Ajax gaat beschamend hard onderuit bij aartsrivaal Feyenoord

0
Dramatisch Ajax gaat beschamend hard onderuit bij aartsrivaal Feyenoord

Ajax heeft vandaag de Klassieker met 6-2 verloren. In de Kuip maakten de Amsterdammers geen schijn van kans tegen een oppermachtig Feyenoord. Door het verliest bedraagt het verschil met PSV nu vijf punten.

In de achtste minuut wist Ajax de score te openen. Lasse Schöne maakte af en leek het sterk beginnende Ajax een hoopvolle middag te bezorgen. Daarna ging echter alles mis voor de Amsterdammers. Via Berghuis en vervolgens Toornstra stonden de Rotterdammers twintig minuten later al voor op de Amsterdammers. Vliegensvlug deed Ziyech weer wat terug, waardoor er een 2-2 stand op het scorebord stond. Nog voor rust kon Feyenoord-legende de Rotterdammers weer op voorsprong schieten en dit deed hij dan ook, hij maakte er 3-2 van en liet de Kuip ontploffen.

Het was diezelfde van Persie die Ajax na de rust compleet liet ontsporen. In de 56ste minuut tekende hij voor de 4-2. Daar bleef het niet bij, Ajax was nergens meer te bekennen en liet de score in een beschamende wedstrijd nog verder oplopen. Tonny Vilhena maakte in de 75ste minuut de 5-2. Het slotakkoord was voor Ayoub, hij deed de Amsterdammers compleet de das om door in de 84ste minuut zelfs nog de 6(!)-2 te maken. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›