''Transferthema speelt een rol in de kleedkamer van Ajax''

( 0 reacties)
''Transferthema speelt een rol in de kleedkamer van Ajax''

Ajax ging zaterdagavond met 1-0 onderuit op bezoek bij Heracles Almelo en de ploeg van trainer Erik ten Hag is dan ook aan een slechte serie bezig in 2019. Volgens verslaggever Freek Jansen speelt het trnasferthema een rol bij de club uit Amsterdam. 

 "AD, Telegraaf en VI hebben ongeveer hetzelfde geschreven", sprak hij maandagavond bij Natafelen op FOX Sports. "Het verhaal dat ook bij Ajax door insiders wordt erkend, is dat het een samenloop van omstandigheden is. Belangrijke spelers zijn uit vorm en leiders staan niet op, maar ook het transferthema speelt een rol in de kleedkamer", aldus Jansen. 

"Dat hoor je van verschillende kanten", verklapt hij. "Iedereen gunt het Frenkie de Jong, want hij is heel geliefd door de achterban en spelersgroep, maar er zijn vijf á zes spelers die zich hebben ingesteld op een zomers vertrek bij Ajax. Bij die spelers leeft bewust of onbewust de vraag: hoe ziet mijn toekomst eruit?Welke clubs komen er voor mij voorbij?"

"Dat allemaal samen moet door de technische staf en Ten Hag gemanaged worden. Ze dachten dat ze dat wel even zouden doen, omdat ze zo makkelijk gewonnen hebben in de eerste seizoenshelft", blikt Jansen terug. "In de rust van de wedstrijd (tegen Heracles Almelo, red.) vroegen ze zich ook af wat er met ze aan de hand is. 'Waar is onze vorm gebleven?''' 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!