DRIE manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax - Real Madrid

0
DRIE manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax - Real Madrid

Ajax neemt het woensdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen Real Madrid, de nummer twee van Spanje. Via NetBet Sport valt er VEEL geld te verdienen en AjaxFanatics zet drie interessante manieren op een rij om flink wat geld te pakken. 

Als je je registreert, krijg je bovendien een freebet van 50 euro!

Een overwinning of een gelijkspel
De ploeg van trainer Erik ten Hag zal in eigen huis absoluut niet willen verliezen, zodat er tijdens de return nog een goede uitgangspositie is. Verwacht jij een overwinning van Ajax? Dan krijg je bijna vier keer (3,80) je inleg terug. Een gelijkspel levert zelfs een quotering van 4,00 op per ingezette euro. 

De juiste uitslag voorspellen
De club uit Amsterdam presteert vooralsnog matig in 2019, maar de optimisten onder ons zullen ongetwijfeld rekenen op een (nipte) overwinning tegen de Spaanse grootmacht. Denk jij dat het 1-0 voor Ajax gaat worden? Dan keert NetBet maar liefst 14 keer (!) de inleg uit. Verwacht jij 2-1 als uitslag? Zet dan 50 euro in en pak maar liefst 500 euro! 

Een doelpunt van De Ligt of De Jong
Frenkie de Jong vertrekt na dit seizoen naar FC Barcelona en de middenvelder zal ongetwijfeld willen scoren tegen de grote rivaal van zijn nieuwe club. Bij een doelpunt van De Jong krijg je ruim vijf keer (5,30) je inleg terug. Een treffer van Matthijs de Ligt, die zich ongetwijfeld ook in de kijker wil spelen, levert nog (veel) meer op. Zet 10 euro in op een goal van De Ligt en verdien 100 euro! 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›