Drie manieren om VEEL GELD te verdienen met Ajax, United en Keizer

( 0 reacties)
Drie manieren om VEEL GELD te verdienen met Ajax, United en Keizer

Ajax neemt het komend weekend op tegen hekkensluiter NAC Breda. Via NetBet Sport kan je veel geld verdienen met dit duel in de Johan Cruijff ArenA.

AjaxFanatics zet drie interessante manieren op een rij om flink wat geld te pakken dit weekend! Want ook op andere Europese duels staan zeer interessante quoteringen. Als je je registreert, krijg je bovendien een freebet van 50 euro!

Ruime overwinning Ajax
Na de nederlaag bij Heracles Almelo kan Ajax zich geen nieuw puntenverlies veroorloven. Dat mag thuis tegen hekkensluiter NAC Breda geen probleem zijn. Scoort Ajax meer dan vier keer in de Johan Cruijff ArenA? Dan krijg je 2,45 keer je inzet. Als Ajax zelfs meer dan vijf keer scoort is de quotering maar liefst 4,10!

North West derby in Engeland!
In Engeland staat de North West derby tussen Manchester United en Liverpool op programma. Manchester United is al negen competitieduels op rij ongeslagen. Toch levert een zege van The Red Devils maar liefst 3,10 keer je inzet op! De laatste nederlaag van Manchester United was echter tegen Liverpool, dat moet winnen om Manchester City onder zich te houden. Zet 50 euro op Liverpool en krijg 112,50 euro terug!

Alles of niets voor Marcel Keizer?
Voor Marcel Keizer zijn de weken van de waarheid aangebroken bij Sporting Lissabon. De oud-trainer van Ajax verloor donderdagavond in de Europa League van Villarreal (0-1) en staat er ook in de competitie niet rooskleurig voor. Zondag komt Sporting Braga, dat zeven punten meer heeft, op bezoek. Een zege van Sporting Lissabon levert 2,40 keer je inzet op!

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!