Ziyech weigert gesprekken met Hendriks: ''Wat is dat nou voor rare compromis?''

( 0 reacties)
Ziyech weigert gesprekken met Hendriks: ''Wat is dat nou voor rare compromis?''

Hakim Ziyech wil nog altijd niet met Hélène Hendriks praten. De presentatrice wilde de middenvelder na afloop van Ajax - Real Madrid (1-2) graag spreken, maar dat interview werd gedaan door Wytse van der Groot. 

Dat heeft waarschijnlijk te maken met een interview dat Hendriks in augustus 2018 met Ziyech had. In dat gesprek werd Ziyech naar zijn verdedigende inspanningen gevraagd, waarna hij geprikkeld reageerde. Een paar maanden later vertelde Valentijn Driessen van De Telegraaf dat Ziyech niet meer met Hendriks wilde spreken. 

Het hele gebeuren kwam ter sprake tijdens Veronica Inside. "Wat is dat nou voor rare compromis? Die man verdient een miljoenensalaris en is in dienst van Ajax. Ik vind dat je solidair moet zijn. Hij wil niet praten? Dan praat je toch niet? Dan moet je solidair zijn aan Hélène. Die heeft hem toch niets misdaan? Ze heeft een relevante vraag gesteld. Goh, het is wat."

"Ajax moet keihard ingrijpen. Dit hoort bij zijn werkzaamheden", zegt Derksen. "Zo'n zaakwaarnemer gaat ook nog mee zitten huilen. Die moet ook zeggen dat hij niet zo kinderachtig moet doen en haar te woord moet staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!