Driessen verklapt: ''Ten Hag doet juist exact wat Tadic wil''

( 0 reacties)
Driessen verklapt: ''Ten Hag doet juist exact wat Tadic wil''

Ajax won zondagmiddag in eigen huis met 5-0 van NAC Breda. Door het gelijkspel van PSV op bezoek bij SC Heerenveen bedraagt het gat nu nog 'slechts' vier punten, maar Valentijn Driessen is in 2019 nog altijd niet onder de indruk van de club uit Amsterdam. 

“Als je de cijfers ziet: ze hebben gewonnen van de nummer 15 in de Eredivisie SC Heerenveen in de beker, tegen de nummer 18 NAC Breda en VVV Venlo”, sprak de verslaggever van de Telegraaf maandagavond tijdens de uitzending van Veronica Inside. “Dat hebben ze gewonnen… En ze hebben ook van Real Madrid verloren dus dat lek is nog lang niet boven", aldus Driessen. 

Trainer Erik ten Hag geeft zijn sterspelers bovendien te . "Hij doet juist exact wat Tadic wil", legt hij uit. "Tadic wil af en toe te laat komen en wil een ander soort training, dat kan allemaal. Die wilde de partijtjes voor de wedstrijd en dat gebeurt nu ook. Hij heeft natuurlijk een hoop goals gemaakt voor hem, ook in de voorronde van de Champions League", beseft Driessen. 

"Dus die is best belangrijk geweest. Dat heeft hij wel op tijd gezien, dat soort jongens maken het verschil voor hem”, vervolgt hij realistisch. "Daar zal hij toch zijn oren naar moeten laten hangen en dat doet hij nu ook. Maar als je dan bijvoorbeeld het spel tegen Real Madrid ziet, ik vond dat Real op zestig, zeventig procent voetbalde", blikt Driessen terug. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!