Huntelaar reageert: ''Dat was niet neerbuigend bedoeld of zo''

( 0 reacties)
Huntelaar reageert: ''Dat was niet neerbuigend bedoeld of zo''

Klaas-Jan Huntelaar speelde vorige week dinsdag tegen Real Madrid, zijn oude geliefde. Nadat de Amsterdammers wonnen vierde hij groot feest met Donny van de Beek, wat hem op veel kritiek kwam te staan. Spaanse media vonden het neerbuigend.

"Nee, joh, daar heb ik helemaal niet bij stilgestaan", stelt de spits van de Amsterdammers. "Het was gewoon blijdschap van ons succes. Het was een geweldige avond en na afloop vierden we dat met al die fans. Ik zweepte de boel op door met mijn arm te zwaaien. In mijn hand had ik het shirt van Real, maar dat was niet neerbuigend bedoeld of zo."

'The Hunter' genoot in het Bernabéu. "Wel echt top om zo daar terug te keren. En wat een wedstrijd", vervolgt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. Huntelaar hoopt in ieder geval twee teams niet. "Ik hoop niet op Manchester City of Atlético Madrid, verder zie ik het wel. We moeten nu vooral met zijn allen beseffen tot waartoe we in staat zijn. Als je Real Madrid uitschakelt, en dat ook nog eens op zo’n manier, dan is dat een bevestiging dat we nog veel meer kunnen bereiken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!