Tadic maakt vergelijking: ''Eindelijk eens gewonnen zoals PSV''

( 0 reacties)
Tadic maakt vergelijking: ''Eindelijk eens gewonnen zoals PSV''

Ajax won vanavond in de laatste minuut van PEC Zwolle (2-1). Volgens Dusan Tadic een heel lelijke zege, maar wel een belangrijke zege. De Serviër was zelf goed voor de openingstreffer en is blij dat ze eindelijk een keer lelijk hebben gewonnen.

"Eindelijk winnen we een keer lelijk. Wij willen altijd mooi winnen met veel goals. Dat willen we graag als spelers, maar dat kan niet het hele seizoen. Soms heb je zulke overwinningen nodig net als PSV. Het is goed en heel belangrijk voor ons en voelt heel goed", begint Tadic na afloop in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller weet waarom het een lastige wedstrijd voor de Amsterdammers was, maar wil het daar niet volledig op afgeven. "Het was heel erg slecht. We hebben veel blessures, veel kleine blessures. Dit is goed voor de mentaliteit van ons elftal. Het zijn belangrijke drie punten en goed in de achtervolging op PSV."

Onder meer Frenkie de Jong en Hakim Ziyech waren er niet bij. "Ziyech en Frenkie zijn heel belangrijk voor ons. Maar daar lag het niet aan, we hadden vandaag meer moeten scoren. In de eerste helft hadden we wel vier of vijf grote kansen op de 2-0", vervolgt Tadic, die afgelopen week een 10 kreeg in de Champions League. "We moeten gewoon naar de volgende ronde en het gaat niet om mij. Ik ben een voorbeeld en een leider. Ik ben gekomen naar Ajax voor leiding en om een voorbeeld te zijn. Ik ben wel een leider, maar ik wil niet veel schreeuwen, maar als het nodig is, doe ik het wel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!