Lang door het dolle heen: ''Alsof ik droomde, ik werd wel gek''

( 0 reacties)
Lang door het dolle heen: ''Alsof ik droomde, ik werd wel gek''

Noa Lang maakte woensdagavond zijn debuut bij Ajax en maakte direct veel indruk met een uitstekende assist op Daley Blind. De middenvelder annex aanvaller is door het dolle heen na de late overwinning.

"Het voelt alsof ik droom. Het is een droom om erin te komen en meteen beslissend te zijn, fantastisch. Ik kreeg de bal en als ik hem daar krijg zoek ik de chip-bal bij de tweede paal. Hij kwam perfect op het hoofd van Daley. Hij knikte hem binnen. Ik dacht: jezus. Alsof ik droomde, ik werd wel gek", vertelt Lang in gesprek met Ajax TV.

Lang merkte dat Ajax steeds minder werd, hoe verder de wedstrijd was. "In de eerste helft hebben we nagelaten de tweede te maken, vooral vlak voor rust. In de tweede helft waren we zwakker en was PEC echt gevaarlijk. Toen kwam ook de goal, waarna we het even lastig hadden, tot de 85e minuut", vervolgt Lang. "Alfred Schreuder zei dat ik moest warmlopen. Ik wist niet hoe snel ik de dug-out uit moest om te gaan lopen. Daarna zei de trainer (Ten Hag, red.) dat ik erin mocht."

De middenvelder had een duidelijke opdracht meegekregen van de technische staf. "Ik moest op tien gaan staan, achter de spits. Ik moest proberen beslissend te zijn. Gelukkig hebben we dat gedaan. Ik ben wel koppig, maar ik heb vandaag heel goed geluisterd, haha."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!