Flemming verliest van oude club: ''We hadden meer verdiend''

( 0 reacties)
Flemming verliest van oude club: ''We hadden meer verdiend''

Zian Flemming speelde jarenlang in de jeugd bij Ajax, maar maakte afgelopen zomer de overstap naar PEC Zwolle. Voor de middenvelder annex aanvaller was het woensdagavond dan ook een speciale wedstrijd. Bij Flemming overheerst teleurstelling.

"Vooral teleurstelling, denk ik. Ergens in je achterhoofd zit wel iets van trots over hoe we het gedaan hebben. Vooral de tweede helft, dat we echt meer verdiend hadden. Maar teleurgesteld omdat je zo dichtbij bent, maar dat het dan toch niet lukt", beschrijft Flemming zijn gevoel in gesprek met RTV Oost.

De voormalig jeugdspeler van de Amsterdammers is trots op de manier waarop zij zich de tweede helft hebben getoond. "Ik denk dat wij de tweede helft gewoon echt heel goed speelden. Dat we hun zwaktes blootlegden, dat we gewoon echt durfden te spelen. Het zag er gewoon echt heel erg goed uit. Uiteindelijk belonen we onszelf ook, alleen het blijft een topclub en die kunnen elk moment scoren. Dat zien we maar weer."

"Als je het vergelijkt met andere clubs, hebben wij het misschien nog als één van de betere gedaan. Heracles heeft een punt weggehaald. Dat hadden wij ook gewoon moeten doen. Verliezen is verliezen, maar voor je gevoel verlies je dan liever met 2-1, dan met 5-0 want hier kun je tenminste nog iets aan overhouden qua voetbal", aldus Flemming.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!