''Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag''

( 0 reacties)
''Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag''

Het Nederlands elftal neemt het donderdagavond op tegen Wit-Rusland en Mike Verweij verwacht dat Frenkie de Jong 'gewoon' in de basis begint. De middenvelder, die net weer hersteld is van een blessure, wil dolgraag in actie komen met Oranje. 

"Ik heb het Frenkie zelf niet kunnen vragen, maar ik weet zeker dat hij zelf twee wedstrijden wil spelen bij het Nederlands elftal", vertelt de verslaggever in de Telegraaf Podcast. "Afremmen? Dat hoeft een bondscoach niet te doen. Dat een clubcoach dat probeert, snap ik", aldus Verweij.

"Alleen Frenkie de Jong wil deze wedstrijden gewoon spelen", vervolgt hij realistisch. "Koeman zei dat-ie niet heeft gelezen wat Ten Hag over de situatie heeft gezegd, maar ik denk dat hij dat wél heeft gelezen", voorspelt Verweij, die verwacht dat Frenkie de Jong ook tegen Duitsland aan de aftrap verschijnt. 

"Je merkt aan alles dat Koeman het niet eens is met Ten Hag", legt hij uit. "Hij gaat Frenkie de Jong gewoon opstellen. Als De Jong met Koeman in gesprek gaat en aangeeft dat-ie kan en wil spelen, en Koeman staat er ook zo in, dan speelt hij gewoon twee keer", besluit Verweij vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›