De Jong reageert: ''We hebben er regelmatig over gesproken''

( 0 reacties)
De Jong reageert: ''We hebben er regelmatig over gesproken''

Frenkie de Jong is dit seizoen bijna wekelijks één van de uitblinkers bij Ajax en de middenvelder vertrekt na dit naar FC Barcelona. De international van het Nederlands elftal heeft ook met bondscoach Ronald Koeman gesproken over zijn overstap. 

"Jazeker, je vraagt dingen omdat je weet dat de trainer daar veel successen heeft gehad", legt hij uit op de website van de Telegraaf. "Je vraagt hoe leven er was en hoe de club was. We hebben er regelmatig over gesproken", aldus De Jong, die ook een duidelijk advies kreeg. "Vooral dat ik veel moet spelen. Het belangrijkste is dat ik veel minuten maak op een goed niveau.”

De Ajacied hoopt morgen 'gewoon' in actie te komen. "Met de frisheid zit het wel goed", reageert hij. "Ik ben gewoon fit. Als de trainer het wil, dan kan ik twee duels spelen. Soms moet je iets voorzichtiger zijn op de training. Maar je moet wel veel trainen. Daar hebben we gelukkig genoeg specialisten voor die het beter weten dan ik. Ik ben nog jong. Dat moet ik allemaal ondervinden.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›