Ajax praat met Huntelaar: ''Leuk als ik nog een jaartje van huis ben''

( 0 reacties)
Ajax praat met Huntelaar: ''Leuk als ik nog een jaartje van huis ben''

Als het aan Ajax ligt, blijft Klaas Jan Huntelaar nog jaren actief voor de club. De spits verlengde onlangs zijn contract in de Johan Cruijff ArenA tot de zomer van 2020. Ook ná zijn actieve carrière ziet de club een rol voor hem. 

"Ik bekijk het per jaar", begint Huntelaar bij Ajax TV. "Ik heb met de trainer en met Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.) gezeten en daarna de keuze gemaakt om nog een jaar door te gaan. Daar was iedereen thuis ook heel duidelijk over, mijn kids ook: iedereen vindt het wel leuk als ik nog een jaartje van huis ben", grapte hij. 

Huntelaar vertelde ook dat Ajax hem binnenboord wil houden. "In gesprek met Marc en Edwin vroegen ze of ik daarna iets binnen de club wil gaan doen. Spitsentrainer, of iets anders wat bij me past en wat ik leuk vind."

Dat besluit heeft Huntelaar echter nog niet genomen. "Het is mooi dat ze het hebben aangeboden, maar ik wil me eerst nog focussen op voetbal, heb ik gezegd. Daarna kijken we wel verder. Natuurlijk denk ik er af en toe wel over na, maar niet te veel. Dat is namelijk hetzelfde als wanneer je na een goede wedstrijd gaat nagenieten: dan gaat het verkeerd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›