Onvrede bij Ajacied: ''Moet dan op zoek naar nieuwe uitdaging''

( 0 reacties)
Onvrede bij Ajacied: ''Moet dan op zoek naar nieuwe uitdaging''

Rasmus Kristensen is niet blij met zijn reserverol bij Ajax. De back krijgt weinig speelminuten van Erik ten Hag en als die situatie niet verandert, dan lijkt een vertrek voor de hand te liggen. 

"De situatie is niet heel ingewikkeld: ik speel niet genoeg", begint Kristensen in gesprek met Bold. "Ik speel in een krankzinnig goed team, dat alleen maar wint. Zo gaat het soms nou eenmaal. Ik probeer het tij te keren, maar dat is lastig als mijn concurrenten zo'n hoog niveau halen."

Noussair Mazraoui krijgt de voorkeur boven Kristensen, die er met Joël Veltman nóg een concurrent bij zag komen. "Mazraoui is op dit moment de onbetwiste nummer een voor de rechtsbackpositie. Wat betreft Veltman en mij is het een beetje stuivertje wisselen. Ik ben aanvallend sterker, terwijl hij defensief juist heel sterk is."

"De situatie is op dit moment niet bevredigend. Ik kan niets anders doen dan hard blijven werken om de trainer te overtuigen. Als de situatie niet verandert moet ik op zoek naar een andere uitdaging, maar zover is het nu nog niet. We gaan een spannende periode tegemoet met Ajax, dus er is nog geen reden om na te denken over andere dingen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›