''Dat gat van vijf punten zie ik Ajax dan niet meer goedmaken''

0
''Dat gat van vijf punten zie ik Ajax dan niet meer goedmaken''

PSV reist zondagmiddag met een voorsprong van vijf punten af naar Ajax. Oud-international Jan Poortvliet verwacht dan ook dat trainer Mark van Bommel tekent voor een punt. 

"Ik denk dat PSV stiekem een gelijkspelletje probeert te pakken", vertelt hij in De Telegraaf. "Ik ga ervan uit dat PSV het als onderliggende partij zal moeten ondergaan, omdat Ajax meer kwaliteit bezit en met het mes tussen de tanden zal spelen", aldus Poortvliet.

"PSV moet proberen te doen wat ze thuis tegen Ajax is gelukt, heel opportunistisch en agressief spelen, maar of ze dat daar ook voor elkaar krijgen... Ik ben er bang voor van niet", vervolgt hij realistisch. "Maar als PSV een gelijkspel weet te pakken, is de titelstrijd beslist.  Dat gat van vijf punten zie ik Ajax dan niet meer goedmaken", voorspelt Poortvliet, die zijn oude club nog op de voet volgt. 

"Ik ben altijd in Eindhoven blijven hangen en sinds kort speelt er ook weer een Poortvliet bij PSV. Mijn zoon Jan Junior speelt in de onder twaalf", legt hij uit. "Net als ik is hij eigenlijk ook een middenvelder, maar hij speelt nu rechtsback, de positie waar ik ook veel heb gespeeld. Af en toe trainen we samen. Het is ontzettend leuk om dit als vader mee te maken", besluit Poortvliet enthousiast. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›