Van Hanegem reëel: ''Dan is 1-1 eigenlijk niet goed genoeg''

( 0 reacties)
Van Hanegem reëel: ''Dan is 1-1 eigenlijk niet goed genoeg''

Ajax neemt het dinsdagavond in Turijn op tegen Juventus en de heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Volgens Willem van Hanegem had er vorige week woensdag echter meer ingezeten voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. 

"Ik ben bang dat Ajax afgelopen week dé kans heeft laten liggen om Juventus echt in grote problemen te brengen", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Ajax speelde een prima wedstrijd, Juventus zeker niet en dan is 1-1 eigenlijk niet goed genoeg. Ik vrees dat Juventus morgen in Turijn wél bij de les zal zijn, al blijft Ajax een ploeg die het in zich heeft om ook in uitwedstrijden toe te slaan."

"Juventus zal blij zijn geweest met de 1-1 in Amsterdam", vervolgt Van Hanegem. "Ik vond ze erg matig aan de bal. Dat Ajax in Europa weer aanzien krijgt, is mooi. Al moeten we ook weer niet overdrijven. Jurgen Ekkelenkamp gun ik een geweldige toekomst, maar Cristiano Ronaldo even vasthouden ongeveer omschrijven alsof hij net de winnende treffer in de finale heeft gemaakt, dat is gekkigheid. Het stelde niets voor. Dit had iedereen kunnen doen", besluit 'De Kromme' realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›