''Bayern speelde slecht, Real was slecht en Juve speelde slecht''

( 0 reacties)
''Bayern speelde slecht, Real was slecht en Juve speelde slecht''

Ajax neemt het dinsdagavond in Turijn op tegen Juventus en Edgar Davids is benieuwd of de club uit Amsterdam er in slaagt om 'De Oude Dame' uit te schakelen. De voormalig profvoetballer is vol lof over de ploeg van trainer Erik ten Hag. 

"Als je ziet hoe ze nu internationaal naar Ajax kijken… Ik vind het wel heel goed", sprak Davids zondagavond bij Studio Voetbal. "Bayern speelde slecht, Real was slecht en Juventus speelde slecht, maar het is nu toch wel de kracht van Ajax dat ze slecht speelden. Dat doe je toch op het hoogste niveau, dus ik denk dat Ajax best goed is", aldus Davids, die Juventus 'matig' zag spelen. 

"Donny van de Beek vond ik best wel goed spelen tussen de linies. Hij maakte het moeilijk voor Pjanic", blikt hij terug. "Op een gegeven moment, wat eigenlijk niet Italiaans is, gingen ze onder druk proberen te voetballen. Normaliter krijgt de bal gewoon een ros. Ik denk dat ze dan meteen diepte moet zoeken, want je hebt voorin een paar gasten staan die het verschil kunnen maken." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›