Ajax-fan Wöber: ''Ik ben ontzettend trots op de resultaten''

( 0 reacties)
Ajax-fan Wöber: ''Ik ben ontzettend trots op de resultaten''

Ajax draait momenteel als een tierelier en ook Maximilian Wöber geniet van de ploeg die hij in de winterstop verliet voor Sevilla. De Amsterdammers draaien dit seizoen nog mee op drie fronten, met de Champions League, de Eredivisie en de beker.

"Ik ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax tot zover. Ik heb nog dagelijks contact met de jongens en hoop dan ook dat ze geheel terecht de competitie gaan winnen. En het zou fantastisch zijn als ze Juventus ook weten te verslaan dinsdag", begint de Oostenrijkse verdediger in gesprek met Voetbal International.

De centrale verdediger, die ook als linksback kan spelen, heeft een goede hoop dat Ajax doorgaat in het miljoenenbal tegen Juventus. "Ze hebben zeker een kans als het team weer het niveau haalt zoals tegen Madrid. Ik heb sommigen van hen nog gesproken de laatste dagen, maar wens ze vanuit Sevilla nogmaals heel veel succes."

Waar Wöber in Amsterdam veel indruk maakte, valt dat in Spanje nog tegen. Hij raakte al snel geblesseerd en moest een operatie ondergaan. "Natuurlijk ontzettend vervelend dat ik geopereerd moest worden aan knie. Maar als alles goed gaat ben ik ruim voor de voorbereiding weer topfit. En hoop dan van waarde te kunnen zijn voor Sevilla", besluit Wöber.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›