Ten Hag reageert op geruchten rondom FC Twente: ''Komen veel Tukkers''

( 0 reacties)
Ten Hag reageert op geruchten rondom FC Twente: ''Komen veel Tukkers''

Ajax-trainer Erik ten Hag was een dag voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Ajax en Juventus vooral bezig met de wedstrijd van dinsdag, maar kreeg een opmerkelijke vraag bij de persconferentie.

Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, vroeg zich af wat hij vindt van Jong Ajax tegen FC Twente, waar de speellocatie nog onbekend van is. "Dat vraag jij me hier?", glimlacht Ten Hag. "Ik ben blij dat FC Twente weer terug is, of dat ze terug gaan komen. En daar wil ik het bij laten."

De journalist gaf niet op en vroeg nogmaals waar hij de wedstrijd graag zou willen zien. "Het gaat denk ik om de organisatie. Ik denk dat er heel veel Tukkers naar Amsterdam komen aanstaande vrijdag om het kampioenschap te vieren", vervolgt Ten Hag bij de persconferentie. "En zoals ik al zei, ik ben daar heel blij mee omdat ik een heel lang verleden heb bij FC Twente. 23 jaar in totaal. Ik weet hoe het voetbal leeft in het Oosten. Ik denk dat het voor de eredivisie ook geweldig is dat ze weer terugkeren op het hoogste niveau."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›