Vermeulen hekelt verzoek FC Twente: ''Maar niet moeten degraderen''

( 0 reacties)
Vermeulen hekelt verzoek FC Twente: ''Maar niet moeten degraderen''

Als het aan FC Twente ligt wordt het kampioensduel van komende vrijdag met Jong Ajax afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Arno Vermeulen, voetbalcommentator bij de NOS, een belachelijk verzoek van de Enschedese club.

"Echt onzin. Hadden ze maar niet moeten degraderen", zegt hij maandagavond bij het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. "Dit is echt een nonsens discussie. Denken ze bij Twente dat ze daar alles voor elkaar kunnen krijgen? Ze hebben net vijftien miljoen euro uit de zakken van de gemeente geklopt en nu willen ze in de Arena voetballen? Nee, volkomen terecht dat Ajax dat niet doet. Twente mag wel iets bescheidener zijn."

De vraag blijft wat de fans gaan doen, die aan hebben gegeven massaal af te reizen naar Amsterdam. "Zet hun eigen stadionpoorten open en kijk het daar. Dat lijkt me prima. Maar je moet niet alles op zijn kop zetten omdat Twente toevallig kampioen kan worden bij Jong Ajax. Volgend jaar mogen ze weer in de Johan Cruijff Arena spelen", aldus Vermeulen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›