Van der Sar: ''Moeten contracten natuurlijk ophogen, geld interesseert me niet''

0
Van der Sar: ''Moeten contracten natuurlijk ophogen, geld interesseert me niet''

Edwin van der Sar is na de 1-2 van Ajax tegen Juventus een gelukkig man. De algemeen directeur van de Amsterdammers kijkt vooral naar de sportieve prestatie, minder naar het geld.

"Het is een topprestatie van Erik ten Hag, de trainers en uiteraard de spelers. Het is heel gaaf dat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen", aldus Van der Sar bij Veronica. "Als je ziet wat er nu gepresteerd wordt en het niveau… Ook de jongens die erin komen. Daley Sinkgraven die amper gespeeld heeft en dan zo'n wedstrijd mag doen. Hij begon een beetje onwennig, maar daarna ook gewoon zijn partijtje meegedaan."

"Gaaf, dit is waarvoor je al die jaren investeert en werkt en gezeik hebt." Ajax haalde tot dusver al zo'n negentig miljoen euro op. "Dit is sportieve blijdschap. Voor de naam. Voor de manier waarop Ajax speelt. Dit gaat de hele wereld weer over. Dat is veel belangrijker dan geld. Geld interesseert me niet." 

"Natuurlijk moeten we weer contracten ophogen en transfersommen betalen, maar wat hier gebeurt is waar het om gaat. Tuurlijk qua begroting zijn we de onderste. Als je dan twee keer gewoon de betere bent, kunnen we met z'n allen trots zijn als Ajacieden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›