''De grote Ronaldo door een stel rotjochies op z'n nummer gezet''

0
''De grote Ronaldo door een stel rotjochies op z'n nummer gezet''

Niemand had voorafgaand aan het seizoen verwacht dat Ajax zich bij de beste vier ploegen van Europa zou spelen en toch is het onmogelijke gebeurd, zag ook Volkskrant-journalist Willem Vissers.

Eerst werd regerend drievoudig titelhouder Real Madrid uitgeschakeld en gisteravond werd de Italiaanse grootmacht Juventus met lege handen achtergelaten in Turijn. "Juventus wilde de Champions League heel graag winnen. De grote Ronaldo is speciaal voor die missie naar Turijn gekomen en dan wordt hij door een stel rotjochies uit Amsterdam op z’n nummer gezet. De supporters waren een beetje onthutst dat ze zo zijn weggespeeld", zag Vissers tot zijn genot.

Ook bij de supporters van de Amsterdammers was er verbazing en verwondering te zien. "De uit-supporters moeten altijd langer in het stadion blijven, zodat het buiten niet tot confrontaties kan komen met de Italianen. Dan zie je pure blijdschap. Spelers die naar het vak gaan, hun shirt uittrekken, de buikschuiver van Mark Overmars, de trotse directeuren die in 1995 nog in het team speelden. Dat is eigenlijk het leukste van de wedstrijd", aldus Vissers in de Volkskrant.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›