VIDEO | Tottenham treft Ajax na spektakelstuk in kwartfinale

0
VIDEO | Tottenham treft Ajax na spektakelstuk in kwartfinale

Één van de andere kwartfinales in de Champions League, tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is in een spektakelstuk geëindigd in 4-3 voor de eerstgenoemde. Maar door de 1-0 overwinning voor Tottenham in de eerste wedstrijd zijn zij halve finalist.

Al na tien minuten spelen was de wedstrijd een spektakel. In de tiende minuut stond het al 1-2 voor Tottenham. Niet veel later was het alweer 2-2, dankzij een treffer van Bernardo Silva. Nog voor rust werd het ook 3-2 voor de ploeg van Pep Guardiola.

Na rust keerde de rust iets meer terug in de wedstrijd. Manchester City leek de wedstrijd naar zich toe te trekken toen ze ook de 4-2 maakten, na een wereldgoal van Kun Agüero. In de 73e minuut was het echter Fernando Llorente die de 4-3 maakte, waardoor Tottenham weer door zou gaan.

Op het laatste moment leek toch Manchester City de wedstrijd te beslissen. Maar de treffer van Sterling werd afgekeurd door buitenspel van Agüero. De VAR greep goed in, waardoor Tottenham halve finalist is. In de halve finale treft het Ajax.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›