Ten Hag: ''Ik knuffelde hem als eerst, maar je mist hem tegen Vitesse wel''

0
Ten Hag: ''Ik knuffelde hem als eerst, maar je mist hem tegen Vitesse wel''

Erik ten Hag heeft een dubbel gevoel bij de rol van Klaas Jan Huntelaar, tijdens FC Groningen - Ajax. In het Noorden maakte de aanvaller de 0-1, maar kreeg hij ook een rode kaart na twee gele prenten. 

"Hij deed in eerste instantie waar hij voor gekomen is", aldus Ten Hag tegenover FOX Sports. "Ik wil ook even de rol van Kasper Dolberg belichten. We zijn heel offensief gaan spelen. Kasper won het duel aan de linkerkant en Huntelaar maakte uiteindelijk de goal. Het tweede (shirt uittrekken, red.) moet hij niet doen. Dat dacht ik ook al. Zeker een ervaren speler niet, maar dat tekent hem ook. Hij is zo blij en heeft nog zoveel energie. Je zal niet zeggen dat hij 35 is."

Huntelaar bracht volgens Ten Hag het gif dat nodig was. "Daar staat hij ook voor. Dat eisen we ook van hem. Daarom is hij hier ook, maar op het einde gaat hij even te ver (elleboogstoot, red). Boos? Ik heb hem als eerste geknuffeld vanwege de goal, maar je bent hem dinsdag (tegen Vitesse, red.) wel kwijt. Dat is de mindere kant. Het had ook anders af kunnen lopen, maar dat ben ik dan even vergeten."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›