Champions League online kijken vanuit het buitenland

1
Champions League online kijken vanuit het buitenland

Ook de Ajax-supporters die deze meivakantie weg zijn met het gezin kunnen alsnog online genieten van de Champions League. In vrijwel elk land is het mogelijk om een online stream te vinden waarop de wedstrijden van Ajax tegen Tottenham te zien zijn. Zo hoef je niks te missen van de Champions League, ook niet als je op vakantie bent!

Je moet op de meeste sites wel een abonnement hebben, daarom kiezen veel Ajacieden ervoor om het gewoon via Ziggo GO te kijken. Binnen Europa werkt Ziggo GO namelijk gewoon. Mocht je buiten Europa zitten en Ziggo GO hebben, of wil je per se de wedstrijd kijken met Nederlands commentaar? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om een VPN te gebruiken. Hiermee kun je namelijk, ook buiten Europa, Ziggo GO ontvangen. Door met een VPN-verbinding te maken met een Nederlandse VPN server kun je overal en altijd toegang krijgen tot Ziggo GO.

Geen Ziggo GO, wel op vakantie en geen zin om extra geld uit te geven om Ajax-Tottenham te kijken? Er zijn ook internationale zenders en VPN’s die deels of volledig gratis zijn. Meestal kun je voor een paar dagen een trial-account afsluiten, maar dat is meer dan genoeg om één wedstrijd te kunnen kijken. Op die manier kost het je niks en kun je toch Champions League wedstrijden kijken vanaf je vakantieadres.

Voor een compleet overzicht van streams, zenders en andere soorten websites die Champions League uitzenden kun je terecht op deze pagina. Hierop kun je voor vrijwel elk land vinden welke lokale zender of site de wedstrijd van Ajax zal uitzenden.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Apr 2019 om 19:07
    TOTTENHAM v AJAX LIVE STREAMlNG: WWW.FUTBOLAZTECA.NET

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›