''Of Ajax de Champions League gaat winnen? Daar ga ik niet vanuit''

0
''Of Ajax de Champions League gaat winnen? Daar ga ik niet vanuit''

Ajax neemt het dinsdagavond in de halve finale van de Champions League op tegen Tottenham Hotspur en Ronald de Boer is trots op de Europese successen van de club uit Amsterdam. Hij had niet verwacht dat de ploeg van trainer Erik ten Hag zó goed zou presteren. 

"Ik denk dat meerdere volgers dat nooit hadden gedacht, gezien de huidige geldsituatie in de voetbalwereld", legt hij uit voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ik had het zeker niet verwacht. Het is een ongelooflijke prestatie wat de gasten laten zien. Of ze de Champions League gaan winnen? Daar ga ik niet vanuit. Dat vind ik nog steeds een stap te ver, maar ik hoop dat ik het helemaal fout heb."

De Boer vindt het niet erg dat Ajax met een wedstrijd in Engeland begint. "Je bent favoriet en speelt nu eerst uit. Dat geeft misschien een andere mindset, maar dat moet je proberen uit te zetten. Ze halen uit altijd een goed resultaat", constateert hij. "Als je uit altijd slecht speelt denken ze: hoe maken we dit in de Johan Cruijff Arena goed? Dat is niet het geval", besluit de Boer realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›