Ziyech krijgt transfertip: ''Alleen naar Real, City of Barça''

0
Ziyech krijgt transfertip: ''Alleen naar Real, City of Barça''

Aad de Mos heeft zijn mening wat betreft Hakim Ziyech volledig bijgedraaid. De oud-voetbaltrainer schreef eerder dat een club geen kampioen wordt, wanneer de 26-jarige aanvallende middenvelder er speelt.

"Ik vónd ook dat hij te veel zijn mannetje liet lopen. Maar ik moet een diepe buiging voord die jongen maken", vertelt De Mos aan het Algemeen Dagblad. "Hij heeft de knop omgezet en is één van de aanjagers van dit elftal geworden. Als de vedette van de ploeg bepalend is bij het druk zetten, dan weet je dat het goed zit. Dat hebben trainer Erik ten Hag en zijn staf perfect gedaan."

De Mos stelt dat Ziyech symbool staat voor het huidige Ajax. "Bij Utrecht was er eentje die aardig liep te schoppen, dat was Bazoer. Die werd door Ziyech even op de figuurlijke sintelbaan gekegeld. Een paar minuten later geeft hij een geweldige pass op Huntelaar. Dan is het plaatje wel compleet, hè", vervolgt hij.

Volgens De Mos doet Ajax er goed aan 'het salaris van Ziyech te verdubbelen' om hem zodoende in Amsterdam te houden. De Mos vindt dat Ziyech Ajax niet zomaar achter zich moet laten. "Alleen als de echte top komt, dus Real, Manchester City of Barcelona, zou ik gaan als ik hem was", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›