Derksen lyrisch: ''Ik begreep niet dat hij er vaak naast stond''

0
Derksen lyrisch: ''Ik begreep niet dat hij er vaak naast stond''

Ajax is aan een geweldig seizoen bezig en Johan Derksen roemt de inbreng van Donny van de Beek. De dynamische middenvelder, die ook tegen FC Utrecht weer trefzeker was, is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis, 

"Ik vond Van de Beek vanaf het begin van het seizoen al een van de allergrootste talenten van Ajax", sprak Derksen maandagavond bij Veronica Inside. "Ik begreep niet dat hij er vaak naast stond. Als je zag wie er wél in stonden, was dat onbegrijpelijk", blikt hij terug.

Derksen verwacht dat er veel belangstelling is voor de Ajacied. "In Van de Beek kun je investeren", legt hij uit. "Die is hartstikke jong en heeft zijn goede jaren nog voor zich. Die grote clubs gaan zulke bedragen gewoon betalen, want ze willen de grootste blijven", beseft Derksen. 

"Hij kan de stap aan", vervolgt hij enthousiast. "Bij Barcelona kan hij zomaar een van de dertigers opvolgen op het middenveld, als hij de tijd krijgt om een jaar te groeien. Van de Beek is een garantie voor een aantal doelpunten per seizoen. Als speler kun je dan niet kapot", besluit Derksen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›