El Jebli 'smeekt' Ajax: ''Wij willen niet voor schut gezet worden''

0
El Jebli 'smeekt' Ajax: ''Wij willen niet voor schut gezet worden''

Ajax gaat woensdagavond op bezoek bij De Graafschap, de nummer zeventien van de Eredivisie. De club uit Doetinchem kan nacompetitie niet meer ontlopen, maar Youssef El Jebli wil een monsterscore zien te voorkomen. 

“Er staat voor ons niets op het spel”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar wij willen niet voor schut gezet worden, hè. Nog een grote nederlaag kunnen wij echt niet gebruiken. We willen met een zo goed mogelijk gevoel de nacompetitie in", aldus El Jebli. 

De 'Superboeren' verloren afgelopen weekend met 6-1 van Vitesse.  “We gaven de doelpunten zó gemakkelijk weg”, blikt hij terug. “We hielpen elkaar niet meer. Het was los zand. Wij moeten na een tegengoal juist onze schouders eronder zetten. Nooit opgeven", beseft El Jebli.

"Dat is de enige manier om de schade te beperken tegen Ajax en ons straks in de nacompetitie veilig te spelen", vervolgt hij. "Hoewel er niets op het spel staat, zijn dit mooie wedstrijden om te spelen. Voor hen is het een feestwedstrijd. Maar wij zijn niet van plan om mee te werken aan een doelpuntenfestijn."  

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›