''Dat het nieuws zal inslaan als een bom bij PSV, dat is zeker''

0
''Dat het nieuws zal inslaan als een bom bij PSV, dat is zeker''

Steven Bergwijn staat hoog op het verlanglijstje van Ajax, maar PSV heeft al laten weten dat een transfer naar de directe concurrent 'onbespreekbaar' is. Erik van Haren verwacht echter wel dat de aanvaller sowieso vertrekt bij de club uit Eindhoven. 

"Bergwijn heeft zich afgelopen seizoen gemanifesteerd, is international geworden en heeft zijn contract verlengd. Maar: hij zal nu vertrekken", vertelt hij bij Telegraaf TV. "PSV zal hem sowieso niet voor een habbekrats verkopen. De duurste speler die PSV heeft verkocht is Memphis Depay, voor 34 miljoen, en ja, zowel Bergwijn als Hirving Lozano moet dat bedragen benaderen - en waarschijnlijk overstijgen."

"Ajax weet dus wel waar ze op moeten rekenen", vervolgt de verslaggever. "Ik denk dat als Ajax aanklopt, het zelfs nog iets meer wordt. Dat het nieuws zal inslaan als een bom bij PSV, dat is zeker. Ze wisten dat Bergwijn goed in de markt ligt, maar dat Ajax zich nu voor hem meldt, ik weet niet of ze daar rekening mee hadden gehouden", besluit Van Haren realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›