Perez deelt compliment uit: ''Hij is beter dan Ziyech, vind ik''

0
Perez deelt compliment uit: ''Hij is beter dan Ziyech, vind ik''

Ajax is aan een fantastisch seizoen bezig en Kenneth Perez is vol lof over de inbreng van Hakim Ziyech en Dusan Tadic. De voormalig profvoetballer constateert dat de Marokkaanse aanvaller de laatste weken in topvorm is. 

"Hij is de laatste vier á vijf weken nog iets beter geworden dan daarvoor", vertelt hij bij FOX Sports. "In bepaalde wedstrijden leed hij echt belachelijk veel balverlies. Alle ballen moesten dan fantastisch zijn. Hij heeft zich echt laten zien", aldus Perez, die wel op de rem trapt. 

"Maar heb jij niet het gevoel dat de individuele speler van Ajax een tikkeltje overgewaardeerd wordt? Iedere speler is nu opeens wereldtop", legt hij uit. "De top van misschien wel de beste speler van Ajax, Tadic, is toch Southampton geweest. Dat is heel apart. Hij is beter dan Ziyech, vind ik, qua spel etc.."

Freek Jansen vult hem aan. "Hij heeft zich waanzinnig ontwikkeld", constateert de clubwatcher van Voetbal International. "Vorig jaar wilde hij heel graag weg. Hij had eigenlijk al afscheid genomen. Het was bijna rond met AS Roma, maar hij mag achteraf blij zijn dat het niet door is gegaan."

"Of hij beter kan? Dat denk ik wel, ja", vervolgt hij enthousiast. "Van wat hij heeft laten zien in bijna alle Champions League-duels... Als de weerstand laag is, wordt hij ook heel nonchalant. Als de weerstand hoger is, staat hij op. Arsenal zou ik voor hem fantastisch vinden", besluit Jansen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›