Verweij verklapt: ''Hij wil duidelijk deze kant op, Amsterdam dus''

0
Verweij verklapt: ''Hij wil duidelijk deze kant op, Amsterdam dus''

Steven Bergwijn staat hoog op het verlanglijstje van Ajax, maar PSV heeft al laten weten dat een transfer naar de directe concurrent 'onbespreekbaar' is. Volgens Mike Verweij wil de aanvaller echter graag terugkeren bij de club uit Amsterdam. 

"Hij wil duidelijk deze kant op, Amsterdam dus", verklapt hij in de podcast van de Telegraaf. "Het plan is om twee jaar bij Ajax te voetballen, om daarna de stap naar de absolute top te zetten. Bergwijn denkt dat het vanuit Ajax makkelijker is om die stap te zetten dan bij PSV, dat is wel zorgelijk voor PSV." 

Volgens de verslaggever wil de club uit Eindhoven circa veertig miljoen euro ontvangen. "Blijkbaar is Bergwijn dat bedrag waard", legt hij uit. "Ajax heeft ook interesse in de Argentijn Pavón, die is goedkoper, maar dat is wel weer een speler waar het publiek zich minder snel in kan vinden", beseft Verweij.

"Ajax moet zorgen dat het geen vreemdelingenlegioen wordt", waarschuwt de clubwatcher. "Bergwijn heeft zondag ook via de app contact gehad met een aantal spelers van Ajax; dat geeft ook aan wat voor band hij heeft met Ajax en de spelers die er nu spelen", besluit Verweij realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›