Ten Hag over opstelling Ajax: ''Dat kan ik alvast vertellen''

0
Ten Hag over opstelling Ajax: ''Dat kan ik alvast vertellen''

Ajax neemt het woensdagavond in Doetinchem op tegen De Graafschap, de nummer zeventien van de Eredivisie. Trainer Erik ten Hag is niet van plan om met een veredeld B-elftal aan te treden op de Vijverberg. 

“We benaderen de wedstrijd tegen De Graafschap serieus", liet hij weten tijdens de persconferentie. "We willen voetballen met stijl en klasse, zo gaan we het ook benaderen. Het gaat er ook niet om of Dusan Tadic nog topscorer wordt, het gaat erom dat wij winnen", aldus Ten Hag. 

“Het sterkste elftal speelt", vervolgt de oefenmeester, die bevestigt dat Huntelaar opnieuw in de basis zal beginnen. “Dat kan ik alvast vertellen. Klaas Jan is bezig aan een goede reeks en toont een ongelooflijke drive, met veel gif in zijn spel. Sentimenten tellen niet, ook morgen niet", benadrukt Ten Hag.

"Ik maak een opstelling op basis van het beste team, met hieraan gekoppeld spelers die het meeste rendement hebben. Daarom speelt Klaas Jan", legt hij uit. Ten Hag gaf tevens aan dat hij wel snapt dat de KNVB ook met een schaal zal afreizen naar het Philips Stadion. 

“Ook bij drie punten en 25 doelpunten verschil moet je een slag om de arm houden", beseft hij. "Alles is in het voetbal al een keertje gebeurd, maar ik vind het logisch dat er ook een schaal in Eindhoven klaar staat. Theoretisch kan de schaal ook nog ergens anders vallen, feit is dat we nog moeten spelen. Zoals ik continu zeg: wij hebben het stuur in onze handen en moeten dat zo houden", besluit Ten Hag. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›