'Gekkenhuis' voor kampioensduel Ajax: ''De drukste wedstrijd ooit''

0
'Gekkenhuis' voor kampioensduel Ajax: ''De drukste wedstrijd ooit''

Ajax kan zich vanavond tot kampioen van Nederland kronen. De Amsterdammers hebben officieel aan een puntje genoeg bij De Graafschap, maar zelfs een nederlaag is waarschijnlijk voldoende. Dat levert de nodige media-aandacht op in Doetinchem.

Normaal gesproken zijn er bij wedstrijden van De Graafschap ongeveer dertig journalisten aanwezig. "Vanavond is dat zeker drie, vier keer zoveel", zegt perschef Marc Teloh in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik verwacht 120 man in de persruimte. Dat is de drukste wedstrijd ooit."

Nog nooit was er zoveel media op De Vijverberg voor een wedstrijd. "Zelfs niet bij de wedstrijden van de WEURO (WK vrouwenvoetbal in 2017, red.). Het wordt een gekkenhuis dus", aldus Teloh, die niet op alle verzoeken in kon gaan.

"We hebben ontzettend veel aanvragen gekregen van verschillende voetbalsites, maar daar gaan we niet aan meewerken", is hij duidelijk. "Als je ze dan stuurt dat we alleen beroepsjournalisten welkom heten, sturen ze: Jammer, maar we konden het proberen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›