''Ajax ziet me het liefst vertrekken, maar verlangt een transfersom''

0
''Ajax ziet me het liefst vertrekken, maar verlangt een transfersom''

Azor Matusiwa staat vanavond met De Graafschap tegenover zijn werkgever Ajax. Voor de 21-jarige middenvelder is er echter geen toekomst meer in Amsterdam.

"Een paar weken geleden hebben mijn zaakwaarnemer en ik een gesprek met Marc Overmars gehad", vertelt Matusiwa in gesprek met De Gooi- en Eemlander. "Daaruit kwam dat Ajax geen toekomst meer in me ziet. En omdat ik nog maar een eenjarig contract heb, zien ze me het liefst deze zomer vertrekken. Dan kunnen ze in ieder geval nog iets aan me verdienen."

Matusiwa hoopte na een sterk seizoen bij De Graafschap voor zijn kans te kunnen gaan bij Ajax. "Ik denk dat Ajax zo'n speler wel mist in de huidige selectie, ja", geeft de middenvelder aan. "Jammer dat ik de kans niet krijg. Ten Hag was wel gecharmeerd van me. Hij liet me niet voor niets debuteren."

Hij weet niet waar zijn toekomst ligt. "Voor mij staat vast dat ik bij Ajax vertrek. Ik heb weliswaar nog een doorlopend contract, maar kom dus niet in de plannen voor. Langer bij De Graafschap? Nog los van of we erin blijven, ligt dat niet voor de hand", aldus Matusiwa.

"Ajax verlangt een transfersom voor me en het salaris van mijn huidige contract is ook nog een struikelblok", vervolgt hij. "Ik mik ook wel iets hoger. Ik denk dat ik voor iedere subtopper van toegevoegde waarde kan zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›