Swart: ''Een beetje Eindhovense bluf, dat zou Ajax ook doen''

( 0 reacties)
Swart: ''Een beetje Eindhovense bluf, dat zou Ajax ook doen''

Mister Ajax Sjaak Swart is het niet eens met de topscorerstitel in de eredivisie. Hij vindt dat Dusan Tadic de enige topscoorder is omdat de goal van Luuk de Jong tegen Willem II niet op zijn naam hoort te staan.

''Tadic is écht topscoorder'', zo begint Swart in zijn programma 'Alles op Swart'. ''Die goal van Luuk de Jong tegen Willem II.. nou die heeft hij echt niet geraakt. Die moet nog herroepen worden en dan is Tadic topscoorder. Ik weet niet wat ze er allemaal wel niet aan gedaan hebben om hem te geven aan de Jong, maar hij heeft hem echt niet geraakt. Als hij hem geraakt had zat hij misschien niet eens.''

Verder gaat Swart ook in op de interesse van Ajax in PSV'er Steven Bergwijn. ''Bergwijn was en is een echte Ajax-speler. Hij heeft heel veel gespeeld met Donny (Van de Beek red.) samen, dus dat is goed. Maar PSV laat hem nooit van zijn leven weggaan. Ik geloof dat ze hem niet kwijt willen, maar als je 70 miljoen op tafel legt zijn ze heel snel. Een beetje Eindhovense bluf, dat zou Ajax ook doen'', besluit Swart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›