Martínez dolgelukkig met transfer: ''Ajax is trending in Argentinië''

( 0 reacties)
Martínez dolgelukkig met transfer: ''Ajax is trending in Argentinië''

Lisandro Martínez is dolgelukkig met zijn overstap naar Ajax. De 21-jarige verdediger werd gisteren officieel gefeliciteerd in Amsterdam.

"Geweldig dat Ajax interesse had, want als je het voetbal een beetje volgt, weet je dat Ajax de ideale club is om beter te worden", vertelt Martinez voor de camera van Ajax TV. Bij de landskampioen treft hij twee landgenoten. "Tagliafico ken ik van het Argentijnse elftal. Iedereen kent hem in Argentinië en hij sprak heel mooi over Ajax."

"Dat deed hij nog voordat Ajax interesse in mij had", vervolgt hij. "Het was grappig dat die interesse snel daarna kwam. Hij vertelde dat de club een goede opleiding heeft zoals ik zelf al dacht." Ajax staat er goed op in Argentinië. "Ajax is trending in Argentinië. De club is heel bekend en iedereen heeft het gezien. Ik ben trots en blij dat ik nu hier ben."

"Ik ben een speler die agressief is op zijn tegenstander en ik probeer de vrije man aan te spelen. Ik probeer te doen wat iedereen doet, of nog beter. Mooi passjes geven, daar houd ik van. Ik wil zoveel mogelijk mijn steentje bijdragen en mijn medespelers beter maken, want dan word ik zelf ook beter", aldus Martínez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›