Bekritiseerde Cillessen haalt uit: ''Word ik een beetje moe van''

0
Bekritiseerde Cillessen haalt uit: ''Word ik een beetje moe van''

De kritiek op zijn spel zit Jasper Cillessen niet lekker. De doelman van Oranje moest tegen Portugal een tegentreffer incasseren en met name de manier waarop men daarover spreekt, voelt niet goed.

"Ik zag de bal vrij laat, omdat Denzel Dumfries en Daley Blind er nog voor stonden. Hij schiet ook hard", analyseert Cillessen de 1-0 van Gonçalo Guedes tegenover FOX Sports. Cillessen vindt de kritiek te ver gaan. "Daar zijn we in Nederland heel makkelijk in. Ik heb net ook wat berichten gehad; in de Nederlandse media wordt er natuurlijk een hoop geroepen en daar word ik een beetje moe van. Ik zie hem vrij laat en hij schiet de bal hard. Dat is het enige wat ik op dit moment gezien heb. Maar goed, daar zijn we in Nederland altijd lekker makkelijk in."

Na de 3-1 zege op Engeland werd Cillessen ook al verweten dat hij weinig deed bij de strafschop van Marcus Rashford. "Ik zal netjes blijven: daar word ik een beetje moe van. Ik blijf netjes. Ik vind het altijd wel heel makkelijk gezocht, want als je de laatste strafschoppen van Rashford bekijkt, dan is het makkelijk wat er allemaal geroepen is. Daar houd ik niet van", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›