Van den Ijssel nieuwe assistent Heitinga: ''Het hoogst haalbare''

0
Van den Ijssel nieuwe assistent Heitinga: ''Het hoogst haalbare''

Aankomend jaar gaat Dennis van den IJssel trainer Johhny Heitinga ondersteunen bij Ajax onder 19. Van den Ijssel, die de laatste jaren hoofdtrainer was bij Jodan Boys, wordt volgend seizoen de nieuwe assistent van Heitinga. 

"Ik vind het heel bijzonder om aan de slag te gaan bij deze mooie club. Het is toch wel het hoogst haalbare als je kijkt op Nederlands niveau qua voetbalclub'', zo vertelt Van den Ijssel tegenover het Gouds Dagblad. ''Ik kreeg een berichtje van de hoofd jeugdopleidingen van Ajax. Hij nodigde mij uit voor een oriënterend gesprek. Dat beviel goed en zo werd het concreet.''

''Bij?Ajax ga ik aan de slag op maandag, dinsdag en donderdag. En natuurlijk op zaterdag. Het is goed te combineren met mijn bedrijf, waarvoor ik de werkzaamheden flexibel kan indelen en ook ‘s avonds kan werken'', vervolgt Van den Ijssel, die twintig jaar geleden al stage liep bij de Amsterdammers. ''De club is zo gegroeid en verder ontwikkelt. Twintig jaar geleden was alles natuurlijk heel anders. De andere twee keer dat ik heb gesolliciteerd nam Ajax de keuze om oud spelers aan te nemen in plaats van mij. Dat ze nu aan mij hebben gedacht, is toch wel leuk. Ben ik toch al die tijd bij ze blijven hangen!'', besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›